Over RandyBlogs.nl

Welkom op Randyblogs.nl!

Wat kun je hier zoal vinden? Voornamelijk, een weerspiegeling van mijn hersenspinsels en interesses: sport, geschiedenis, taal en reizen. Zie het als m’n virtuele woonkamer.

Om met Paulien Cornelisse te spreken, taal is zeg maar echt mijn ding. Ik lees graag, schrijf weleens een stukje. Daarnaast pen ik regelmatig een puzzelboekje vol, probeer ik ieder jaar het Nationaal Dictee mee te pikken en kan ik genieten van taaldingen, zoals bijvoorbeeld palindromen, isogrammen en aptoniemen. En last but not least, ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt: inmiddels ben ik zo’n 3 jaar werkzaam als eindredacteur bij Rijkswaterstaat.

Dan de schrijfsels. Regelmatig hebben deze te maken met (een) sport, sommige stukken gaan over andere zaken. Soms op waarheid gebaseerd, soms volkomen uit de lucht gegrepen, tegen het absurdistische aan. Mogelijk denkt u bij het lezen van deze stukjes: wat is dit een partij onzin – ik geef u volkomen gelijk. Zie het als een uitlaatklep, een manier om vreemde hersenkronkels kwijt te kunnen. Er staat vooral nog oud(er) werk op, zoals gastcolumns voor voetbaltijdschrift Hard Gras en wielerblog Het is Koers!, maar zeer binnenkort verschijnt er nieuw(er) werk.

Ten slotte, heb ik al behoorlijk wat van de wereld mogen zien: tientallen landen, verdeeld over alle continenten. Niet iets waar ik per definitie trots op ben, wel is er genoeg te (laten) zien. Hier een overzicht van reisfoto’s (dit wordt ook regelmatig aangevuld).

Vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact op. Stuur een mailtje naar randybloks@live.nl of vul het onderstaande formulier in en u krijgt z.s.m. antwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *