hetiskoers.nl – Orakel uit Vlissingen

“‘Nog een kilometer en dan gaan we beginnen aan de laatste beklimming van vandaag, Ax 3 Domaines. Ik kreeg op Twitter een leuke vraag, of je van begin af aan hard moet rijden. Nou, het leuke is, wielrennen is niet altijd hard fietsen. Ik heb ‘m vroeger zelf nog opgereden en ik kan je vertellen, ik zat regelmatig te sterven in het wiel van de mannen voor me omdat ik te druistig aan de klim begon. Zo dadelijk gaan we linksaf, tweemaal rechtsaf, de brug over, rotonde linksom, spoorwegovergang, dan weer rechtsaf voorbij die huizen en dan zijn we bij de voet van de klim – daarna meteen steil omhoog, dan moeten de klassementsmannen met de billen bloot.”

Het Orakel uit Vlissingen verscheen op 28 juni 2013, daags voor de 100ste Tour de France, op hetiskoers.nl.  Lees hier het hele artikel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *